HÜRRİYET

14 Aralık 2010 Salı

enfes öğlen yemeğim

Ev ve  iş yerimin yakın olmasından dolayı  öğlen yemek tatilimi evimde gecirmek için öğlen vakıtleri evimizin yolunu tutuyorum. kendim yemeklerimi hazırlayıp kendim yiyiyorum aama bu seferki bi baskaydı enfesti harıkaydı . Eşim izinde oldugundan öğlen eve geldiğim saatimi biliyor ve geliş saatime yakın bu guzel sofrayı hazırlamış bana yemde yanında yat misali bir omlet var masada kaşarlı tost ve yanında en sevdiğim Uludağ limonata light  olanını ama diğeri cok sekerli neyse gelelim masamıza bir gordum ben  Şok olmuş bi vaziyette nasıl guzel hazırlanmıs nasılda özenerek hazırlamıs ellerine saglık canım kocam benim SENİ ÇOOOK SEVİYORUM....



*fotoğraflardaki zman dilimi yanıtlmasın tarih hatalı bir turlu duzeltme yerını bulamıyorum makinanın düzeltene kadar böyle:( 

Söz verilecek hazırlık yapmak gerek

Oldukça yoğun geçen bir haftanın sebelerinden birisiydi aile içindeki söz töreni. Hal böyle olunca hazırlık yapmak gerekti herkez üzerine düşen gorevi tamamladı. ebn ehemn el becerisi gerektiren işleri bana bırakın dıyerek atladım olaya cengaver misali. başadim düşünmeye ne yapılabılınır diye. Bohca olaylarınıa pek sıcak bakmadıgımdan bohca olmasın ben kutu hazırlıyayımki  farklı olsun benimkisi gibi çunku zmanında bende kutu hazırlamıstım.kız evı olarak ondan esinlenerek daha farklısını basladım yapmaya. tabii ilk once bayağ bi masraf tutan malzemeleri almak için çarsı ıcındeki hana gittim butun malzemeleri aldıktan sonra buyuk bir heyecanla başladım yapmaya. kutu tamamlandı ee dedim  yuzukleri koymak için ne yapmak gerek internete baktımmodelleme ne yapabılırım diye yo kiçime sinen bişey olmadı ınternet çabalarımda bi sonuc  vermeyınce  tiink bi ampul yandı kafamda dedim söle guzel bi ayna olsa uzerine gullerle suslesem daha sonrada aynayı kullanır hem ayna şık duru tepsidense dedim ve bu fikri eşime soyledim çok guzel bir fikir oldugunu soyleyınce ee dedim ozman ayna  almak gerek ozman gene koyulduk yollara aynamızı aldık normal tepsi ebatından buyuk aldıkkı ılerde duvara asıp kullanacagı ıcın buyuk olsun dedik 50cm uzunlugunda bır ayna yaptırdık ve onuda buyuk bır heyecanla basladım yapmaya orkide ciçekleriyle susledim eşim için bıraz sade kaldı bu ayna ve kucuk güllerden izimlerinin baş harflerini yazki manidar olsun dedı hadi onuda yaptık ortaya boyle bişeyler cıktı. Rabbim hayırlısını etsin insallah bunlar teferruatlar sadece.



                                           
                                                MUTLULUKLAR SİZİNLE OLSUN

kutumuzun tam bitmiş halini tek gösteremiyecegım telaşemden son bitmiş halini cekmeyi unutmusum ancak içine eşyalar girdikten sonra çekebildim.







söz kutusunun son hali kabak acık kapatmadılar içindekileri kimse gormez diye bende duvara dayadım napiim  : )
 bu arada makas dedim guzel bi makas varmı  koyalım aa dediler makas ayarlamadık buldugum ılk makası oracıkda süsleyiverdim misafırler gelmişti toren baslamadan once halamın dikis kutusunu kurcaladım vee suprizz tamda aradıgım renk yesil organze kurdele kac kere doladım bılmıyorum  alttaki mavı renk gozukmemesi icin  ama super uyum sagladılar onu süslemesek olmazdı . Annemler bu yaptıklarmı gorunce neden kendınde de boyle yapmadın demekten alamadılar kendılerını ozmanlar akıl baska yerlerde oldugundan boyle ayrıntıları dusunemıyor. olsun bole mutlu oluyorum ben :))